CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 16, 2011

Rindu..:')

errrkkk...huhuhuhu
mood : jiwang..hahaha


waaaawwwaaaaaa.......
baru seminggu xjumpe cik hasnol da rindu cm setahun xjumpe..huhuhuhuh
agak2 la kan,cik hasnol rindu x kat cik anis???hahahahah
sampai aty cik hasnol tinggal cik anis sengsorang kat sini...huhuhuhuhu
tapi xpe....cik anis sedang membiasekan diri berjauhan dengan cik hasnol sebab cik hasnol sambong study kat UTHM selame 3 tahun..huuuaaaaaaaaaaaaaaaaa..............lme kot.....
xpe2...ni ntok mase depan kami...< ayat munasabah diri > xboleh blah..

sangat excited nk menunggu tarikh 27/3...hehehhe
anniversary cik anis n cik hasnol for the 5 years....
kawan da lame,nk kawen ntah bile..huhuhu
yg paling xbestnye anniversary taun ni xdapat la nk smbot same2 ngan cik hasnol sebab cik hasnol xcuty..
for da first time xsambot anniversary same2....ape la agaknye rase sambot anniversary sorg2???huhuhuhu

cik hasnol yg tersayang.........
cik anis sangat dan amatlah merindui cik hasnol...
cik anis tawu cik hasnol bz study,tapi rerajin la msg n call cik anis yeee...:)))))
cik hasnol,

i love u............:)

2 comments:

NOOR FATIN

5 tahun dah couple dgn cik hasnol tu? waa. lama giler. haha

aku dgn faiq baru setahun lebih =p

smg bahagia ^___^

rozhanis

hahahahha...thanks fatin vavavoom...
smg bahagia juga cik fatin dan cik faiq...
^__________^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...